125 g smör
2,5 dl vetemjöl
0,5 dl socker
1 tsk bakpulver
2 dl kokosflingor
150 g riven mandelmassa
Fyllning:
700 g blandad frukt och bär,
t ex hallon, jordgubbar, vinbär,
nektariner och aprikoser
1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsform.
2. Smält smöret. Ta kastrullen från värmen. Blanda resten av ingredienserna och rör samman med smöret.
3. Dela jordgubbar, nektariner och aprikoser i bitar. Lägg dem tillsammans med hallon och vinbär i en smord ugnsform. Strö på smuldegen.
4. Grädda mitt i ugnen 20 - 25 minuter.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…