1 burk Borlotti bönor, (400 g)
250 g grön- eller svartkål
En stor klick smör
3–4 vitlöksklyftor, finhackade
1 citron, zest och lite av juicen
En näve pinjenötter
75 g pecorino eller parmesan
Salt och peppar
4p.
Skölj bönorna och låt torka.
Grovhacka och förväll kålen i 1 dl vatten i en stekpanna i max 2 minuter. Häll av vattnet.
Smält smöret i en stekpanna och lägg i bönorna och låt steka tills bönorna fått lite yta.
Ha i vitlöken, citronzest. Salta och peppra.
Häll i kålen, vänd runt försiktigt och låt allt bli genomvarmt.
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Hyvla osten tunt. Smaka av med ytterligare peppar och salt.
Strö över ost och pinjenötter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…