175 g smör
2,4 dl socker
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 ägg
pärlsocker
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda alla ingredienserna och låt stå i kylen 10 minuter.
3. Rulla matskedsstora klickar av smeten till bollar och rulla dem i pärlsocker. Lägg dem inte för tätt på plåten, då de flyter ut.
4. Grädda ca 8 minuter och låt kakorna svalna på plåten.
70 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng