Placeholder

Smälta fläskkotletter

Ingredienser

4 fläskkotletter
salt
peppar
200 g färska champinjoner
hackad persilja
50 g smör
litet citronsaft
pressad vitlök efter smak

Gör så här

1. Sätt ugnen på 250 grader.

2. Stek kotletterna på vanligt sätt i litet smör i en stekpanna och krydda försiktigt med salt och peppar. Flytta kotletterna till ett ugnssäkert fat och slå stekfettet över. Lägg de skivade champinjonerna över kotletterna.

3. Rör samman smör, citronsaft, persilja och pressad vitlök och lägg det i klickar över svampen. Sätt in fatet i ugnen och låt stå tills smöret smält och svampen brynts en aning.

4. Servera med valfria tillbehör och en blandsallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.