400 g kalvfärs
olivolja
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 grön paprika
1 msk torkad timjan
1 riven morot
1 dl grovriven rotselleri
3 msk tomatpuré
3 msk ketchup
saft och rivet skal av 1 citron
2 msk kalvfond
2 dl grädde
en nypa socker
salt
peppar
1. Stek färsen i het panna med olja. Hacka lök, vitlök och paprika. Riv morot och rotselleri. Tillsätt i pannan med torkad timjan. Låt allt få fräsa ihop ca 10 minuter.
2. Tillsätt tomatpuré, ketchup, citronsaft och -skal, kalvfond och grädde. Låt koka på låg värme ca 40 minuter.
3. Smaka av med socker, salt och peppar.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…