Placeholder

Smakrik italiensk kalvfärsragu

Ingredienser

400 g kalvfärs
olivolja
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 grön paprika
1 msk torkad timjan
1 riven morot
1 dl grovriven rotselleri
3 msk tomatpuré
3 msk ketchup
saft och rivet skal av 1 citron
2 msk kalvfond
2 dl grädde
en nypa socker
salt
peppar

Gör så här

1. Stek färsen i het panna med olja. Hacka lök, vitlök och paprika. Riv morot och rotselleri. Tillsätt i pannan med torkad timjan. Låt allt få fräsa ihop ca 10 minuter.

2. Tillsätt tomatpuré, ketchup, citronsaft och -skal, kalvfond och grädde. Låt koka på låg värme ca 40 minuter.

3. Smaka av med socker, salt och peppar.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.