Placeholder

Slottsgryta

Ingredienser

4 stora kycklingfiléer
4 dl crème fraîche
1,5 dl vispgrädde
2 msk koncentrerad kycklingfond
0,5 - 1 msk kinesisk soya
0,5 msk röd vinbärsgelé
maizena till redning
salt
peppar

Gör så här

1. Dela filéerna på mitten så att de inte blir för tjocka. Förstek kycklingen litet i smör, så att de får litet färg. Ta upp dem och lägg dem på ett fat.

2. Gör såsen i samma stekpanna. Rör ned crème fraîche, grädde, soya, fond och gelé och vispa samman. Vill du ha en tjockare sås reder du av med maizena.

3. Smaka av med salt och peppar, lägg tillbaka filéerna och låt sjuda tills kycklingen är helt klar.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.