600 från brysselkål
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 msk smör
1.5 ask cocktailtomater
3 dl rökt skinka, skuren i bitar
2.5 dl grädde
oregano
1.5 dl riven smakrik ost
Salt
peppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Ända och koka brysselkålen knappt mjuk i lättsaltat vatten.
3. Hacka lök och vitlök och stek i smör tills de mjuknat och fått lite färg.
4. Tillsätt skinka, tomater, grädde, brysselkål och krydda med oregano, salt och peppar.
5. Låt koka upp och häll sedan allt i en ugnsfast form och strö över riven ost. Gratinera i 10 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…