Placeholder

Skinklåda med brysselkål och tomat.

Ingredienser

600 från brysselkål
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 msk smör
1.5 ask cocktailtomater
3 dl rökt skinka, skuren i bitar
2.5 dl grädde
oregano
1.5 dl riven smakrik ost
Salt
peppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Ända och koka brysselkålen knappt mjuk i lättsaltat vatten.

3. Hacka lök och vitlök och stek i smör tills de mjuknat och fått lite färg.

4. Tillsätt skinka, tomater, grädde, brysselkål och krydda med oregano, salt och peppar.

5. Låt koka upp och häll sedan allt i en ugnsfast form och strö över riven ost. Gratinera i 10 minuter.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.