600 g kassler
4 msk senap, gärna fransk
1 - 2 msk farin
4 msk ströbröd
Sås:
1 msk smör
1 msk vetemjöl
2 dl buljong av tärning
1 dl rödvin
0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Skär kasslern i skivor och lägg på ett ugnssäkert fat. Bred på senap. Blanda farin och ströbröd och strö det över kasslern.
3. Fräs smör och mjöl till såsen i en kastrull. Späd med buljong och rödvin. Smaksätt med salt och peppar.
4. Låt såsen sjuda på svag värme 3 - 5 minuter. Servera den till kasslern, gärna med ris eller pressad potatis och kokt broccoli. Ett friskt, skummande öl är gott att dricka till.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…