Placeholder

Senapspanerad kassler

Ingredienser

600 g kassler
4 msk senap, gärna fransk
1 - 2 msk farin
4 msk ströbröd

Sås:
1 msk smör
1 msk vetemjöl
2 dl buljong av tärning
1 dl rödvin
0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 250 grader.

2. Skär kasslern i skivor och lägg på ett ugnssäkert fat. Bred på senap. Blanda farin och ströbröd och strö det över kasslern.

3. Fräs smör och mjöl till såsen i en kastrull. Späd med buljong och rödvin. Smaksätt med salt och peppar.

4. Låt såsen sjuda på svag värme 3 - 5 minuter. Servera den till kasslern, gärna med ris eller pressad potatis och kokt broccoli. Ett friskt, skummande öl är gott att dricka till.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.