4 skivor utskuren biff
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk senap
3 msk ströbröd
Stekning:
3 msk smör
vatten
1. Bulta ut köttskivorna något med handen. Blanda salt, vitpeppar och senap och bred det på båda sidor av biffarna.
2. Panera dem i ströbrödet och bryn dem därefter i en lagom varm stekpanna ca 1,5 - 2 minuter på varje sida.
3. Lägg upp biffarna på varmt serveringsfat och garnera med skivade tomater. Ärter och ett gott potatismos med lättstekta lökringar passar bra till.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…