Placeholder

Senapsbiffar

Ingredienser

4 skivor utskuren biff
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk senap
3 msk ströbröd

Stekning:
3 msk smör
vatten

Gör så här

1. Bulta ut köttskivorna något med handen. Blanda salt, vitpeppar och senap och bred det på båda sidor av biffarna.

2. Panera dem i ströbrödet och bryn dem därefter i en lagom varm stekpanna ca 1,5 - 2 minuter på varje sida.

3. Lägg upp biffarna på varmt serveringsfat och garnera med skivade tomater. Ärter och ett gott potatismos med lättstekta lökringar passar bra till.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.