400 g blandfärs
2 msk hackad rödlök
2 msk senap
2 äggulor
2 morötter
2 paprikor
200 g kokta kikärter
hackad rödlök
smör eller olja
ärtskott
salt
peppar
1. Blanda färsen med hackad lök, senap och äggula. Krydda med salt och peppar. Forma biffarna och stek i smör 3 - 4 minuter/sida.
2. Skala morötterna och strimla den. Skiva löken och dela paprikan i bitar. Fräs mjukt i olja.
3. Blanda grönsakerna med kikärter och toppa med ärtskott.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…