100 g smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1,5 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
1. Sätt ugnen på 150 grader. Smörj och bröa en ugnsform med måtten 20 x 25 cm.
2. Smält smöret på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ned det smälta smöret.
3. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och rör försiktigt ned blandningen i äggsmeten.
4. Häll smeten i formen och grädda 35 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…