250 g hallon
250 g blåbär
2 msk socker
2 tsk potatismjöl
100 g smör
2,5 dl socker
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
0,5 tsk salt
1 ägg
1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en pajform.
2. Mät upp hallon och blåbär i en bunke. Tillsätt socker och potatismjöl, blanda väl och lägg över i pajformen.
3. Smält smöret och låt det svalna. Blanda socker, vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt i en bunke. Vispa upp ägget och rör ned det i blandningen tillsammans med det smälta smöret.
4. Rör smeten slät och bred den över bären i formen. Grädda ca 30 minuter och servera med vaniljsås och färska bär.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…