150 g smör
1 dl socker
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl grahamsmjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning:
2 dl gräddfil
0,5 dl socker
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
5 dl bär, t ex lingon eller hallon
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda ihop ingredienserna till degen och bred ut i botten och längs sidorna på en form. Häll på gräddfilen som blandats med socker, ägg och bär.
3. Grädda 30 - 40 minuter.
7 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…