1 dl vispgrädde
0,75 dl karamelliserad mjölk
0,5 tsk flingsalt
1 dl mjölk
0,5 l vaniljglass
ev vispgrädde och bär
till garnering
1. Ställ fram glassen och låt den mjukna något. Vispa grädden tills den börjar tjockna litet lätt, vispa sedan i den karamelliserade mjölken och saltet.
2. Vispa tills kolakrämen är helt utblandad med grädden och du fått en ganska tjock kolagrädde.
3. Vispa i mjölken och sedan glassen. Vispa sedan slätt och häll upp i glas. Garnera ev med vispad, spritsad grädde och säsongens bär.
2 stora glas
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…