2 ägg
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
250 g jordgubbar
50 g kylskåpskallt smör
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en pajform.
2. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och vispa försiktigt ned det i äggsmeten.
3. Häll smeten i formen och tryck ned delade jordgubbar. Hyvla över ett lager smör och grädda mitt i ugnen 35 minuter.
4. Servera med litet grädde eller vaniljglass.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk