2 ägg
2,5 dl socker
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1,5 dl mjölk
150 g smält smör
4 msk starkt kallt kaffe
1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och bröa en rund kakform.
2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker och sikta ned det i smeten växelvis med mjölken. Tillsätt sist det smälta, avsvalnade smöret och kaffet.
3. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen 40 - 50 minuter. Låt svalna.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk