Placeholder

Saffransskorpor Leilas

Ingredienser

100 Gram Smör
1 Gram Saffran
2 Ekologiska Ägg
1 1/2 dl Strösocker
5 Dl Vetemjöl
1 1/2 Tsk Bakpulver

Gör så här

Gör så här:
1 Sätt ugnen på 175 grader

2 Smält smöret tillsammans med saffranet häll över i
en bunke och rör ner äggen

3 Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dem i bunken

4 Forma degen till tre längder och lägg dem på plåt med bakplåtspapper

5 Grädda längderna i mitten av ugnen cirka 25 minuter

6 Ta ut längderna och sänk temperaturen till 125 grader

7 Skär längderna med en sågtandad kniv 1 cm tjocka skivor och lägg tillbaka på plåten

8 Torka skorporna i mitten av ugnen cirka 15 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.