Placeholder

Saffransmuffins med apelsin

Ingredienser

2 ägg
2 dl kokossocker
175 g smör
1 pkt saffran
1,5 dl mjölk
2 dl mandelmjöl
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
rivet skal och saft
av 1 liten apelsin

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Vispa ägg och kokossocker pösigt. Smält smöret och rör ned mjölk och saffran.

3. Blanda alla torra ingredienser, vänd ned dem i äggsmeten och rör om. Tillsätt skal och saft av apelsin och rör smeten slät.

4. Fördela smeten i muffinsformar (gärna på muffinsplåt) och grädda 12 - 15 minuter.

Ca 15 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr