Placeholder

Rosa persikosoppa

Ingredienser

5 dl jordgubbar, skurna i bitar
2 färska persikor, skalade, urkärnade
och skurna i bitar
1,25 dl apelsinjuice
1,25 dl naturell yoghurt, 3%
3 msk socker, inte nödvändigt
om frukten är söt
1 msk färskpressad citronsaft

Gör så här

1. Kör alla ingredienser i mixer eller matberedare till en slät, ganska tjock puré. Smaksätt med socker om det behövs. Häll upp soppan i en skål och ställ in i kylen minst 3 timmar. Soppan ska serveras iskall, då är den som allra godast.

2. Soppan blir bäst om den serveras så snart som möjligt efter kylningstiden. Den håller sig dock upp till 2 dagar i övertäckt kärl i kylen.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr