1 l röda vinbär
4 stora äpplen
5 dl vatten
500 g socker
1. Koka upp vattnet och lägg i vinbären. Låt koka 30 minuter. Sila av vinbären och häll tillbaka saften. Koka upp igen och lägg i skalade och skivade äpplen. Låt koka ytterligare 30 minuter.
2. Red krämen med potatismjöl och vatten tills den känns lagom tjock. Servera gärna med mjölk, grädde eller glass.
10 - 12 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…