Placeholder

Röd vinbärskräm med äpple

Ingredienser

1 l röda vinbär
4 stora äpplen
5 dl vatten
500 g socker

Gör så här

1. Koka upp vattnet och lägg i vinbären. Låt koka 30 minuter. Sila av vinbären och häll tillbaka saften. Koka upp igen och lägg i skalade och skivade äpplen. Låt koka ytterligare 30 minuter.

2. Red krämen med potatismjöl och vatten tills den känns lagom tjock. Servera gärna med mjölk, grädde eller glass.

10 - 12 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.