6 ägg
6 dl socker
6 dl vetemjöl
3 - 5 dl röda vinbär
ca 100 g smör
1. Sätt ugnen på 200 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper, gärna smort.
2. Vispa samman ägg och socker till en porös smet. Blanda ned mjölet och blanda smeten väl. Häll den på plåten och strö ut vinbären över smeten.
3. Skiva smöret tunt och täck kakan. Grädda 20 minuter tills kakan har fått fin färg. Skär upp i rutor när den hunnit svalna litet. Lägg papper mellan bitarna, annars kladdar de ihop.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk