Placeholder

Röd vinbärskaka i långpanna

Ingredienser

6 ägg
6 dl socker
6 dl vetemjöl
3 - 5 dl röda vinbär
ca 100 g smör

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper, gärna smort.

2. Vispa samman ägg och socker till en porös smet. Blanda ned mjölet och blanda smeten väl. Häll den på plåten och strö ut vinbären över smeten.

3. Skiva smöret tunt och täck kakan. Grädda 20 minuter tills kakan har fått fin färg. Skär upp i rutor när den hunnit svalna litet. Lägg papper mellan bitarna, annars kladdar de ihop.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.