2 ägg
2,5 dl socker
1 dl mjölk
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1,5 msk vaniljsocker
2 msk kakao
1 dl smält smör
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en kakform på 2 liter.
2. Smält smöret och låt det svalna. Rör ägg och socker poröst. Tillsätt mjölken. Blanda samman de torra ingredienserna och rör ned dem i äggsmeten. Tillsätt smöret.
3. Häll smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen 45 minuter. Låt kakan svalna i formen innan den stjälps upp på ett fat.
20 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk