Placeholder

Rigmors fiskbullar

Ingredienser

500 g benfri torskfilé
1 stor gul lök
1 tsk salt
0,5 dl ströbröd
1 msk senap
1 msk majonnäs
1 ägg

Gör så här

1. Mixa fisken i matberedare. Skala och riv löken fint. Tillsätt samtliga ingredienser till fisken och kör till en slät smet.

2. Forma 12 - 16 biffar av färsen och stek dem sakta i smör på medelvärme ca 3 minuter på varje sida. När fiskbullarna ger ett fast motstånd är de genomstekta.

3. Servera med kokt, pressad potatis och smält smör smaksatt med dill.

4 - 5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.