500 g benfri torskfilé
1 stor gul lök
1 tsk salt
0,5 dl ströbröd
1 msk senap
1 msk majonnäs
1 ägg
1. Mixa fisken i matberedare. Skala och riv löken fint. Tillsätt samtliga ingredienser till fisken och kör till en slät smet.
2. Forma 12 - 16 biffar av färsen och stek dem sakta i smör på medelvärme ca 3 minuter på varje sida. När fiskbullarna ger ett fast motstånd är de genomstekta.
3. Servera med kokt, pressad potatis och smält smör smaksatt med dill.
4 - 5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng