4 dl kokt quinoa, väl avrunnen
2,5 dl mandelmjöl
1 dl potatismjöl
50 g smör
1 ägg
--
500 g morot
500 g rödbeta
1 gul lök
0.75 kruka färsk timjan, finhackad
100 g chèvre
--
3 ägg
2 dl matgrädde
2 dl mjölk
1 tsk salt
0.5 tsk cayennpeppar
--
50 g chèvre
0.25 kruka färsk timjan, finhackad
1. Sätt ugnen på 200°. Blanda quinoa, mandelmjöl, potatismjöl, smör och ägg till en pajdeg och tryck ut i en form med löstagbar kant. Förgrädda pajskalet 15 minuter i ugnen.
2. Stek grönsaker och lök i olja ca 5 min. Rör ner timjan, smula ner chèvren och salta. Häll grönsaksblandningen i pajskalet.
3. Vispa ihop ägg, matgrädde och mjölk med salt och cayennpeppar. Häll över grönsakerna. Toppa med resten av chèvren i skivor och resten av timjan.
4. Grädda i mitten av ugnen ca 45 min. Skydda med folie mot slutet om pajen fått tillräckligt med färg.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…