Placeholder

Recept: Fläskfilé i panna med kantareller, tomat och timjan

Ingredienser

400 g fläskfilé
2 dl crème fraiche
1 msk smör
1,5 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
50 g kantareller
10 st cocktailtomater, delade i halvor
1 msk färsk timjan

Gör så här

Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor, salta och peppra.

Stek fläskfilén i en panna tillsammans med kantarellerna tills svampen är gyllenbrun.

Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond och häll över i pannan.

Rör om och låt småkoka i några minuter.

Blanda ner de halverade tomaterna och riv blad från färsk timjan och strö över grytan.

Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad potatis.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr