400 g fläskfilé
2 dl crème fraiche
1 msk smör
1,5 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
50 g kantareller
10 st cocktailtomater, delade i halvor
1 msk färsk timjan
Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor, salta och peppra.
Stek fläskfilén i en panna tillsammans med kantarellerna tills svampen är gyllenbrun.
Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond och häll över i pannan.
Rör om och låt småkoka i några minuter.
Blanda ner de halverade tomaterna och riv blad från färsk timjan och strö över grytan.
Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad potatis.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng