150 g rabarber i bitar
1 dl socker
2 äggulor
0,5 dl florsocker
1 fp vaniljvisp, 2,5 dl
1. Smält rabarbern med sockret. Låt kallna.
2. Vispa äggulorna med florsockret. Vispa vaniljvispen riktigt tjock.
3. Blanda äggvispet med vaniljvispen och vänd till sist ned rabarbern. Frys över natten.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…