Placeholder

Rabarberkaka

Ingredienser

2st Ägg
270g Socker
200g Smält Smör
100g Mjölk Eller Vatten
240g Vetemjöl Eller Glutenfri Mix
2tsk Vaniljsocker
2tsk Bakpulver
Ca 270g Hackad Rabarber

Lagom till en springform med en diameter på 24cm

Gör så här

Vispa ägg och socker luftigt, ca 10 min på högsta hastighet. Smält under tiden smöret.

Blanda samman allt utom rabarbern med slickepott.

Häll upp i en smord springform och ha i rabarbern som du hackat i små tärningar. Sprid ut noga och tryck eventuellt ner rabarbern lite så inte allt hamnar på ytan.

Baka av på 175° i ca 45min

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.