2st Ägg
270g Socker
200g Smält Smör
100g Mjölk Eller Vatten
240g Vetemjöl Eller Glutenfri Mix
2tsk Vaniljsocker
2tsk Bakpulver
Ca 270g Hackad Rabarber
Lagom till en springform med en diameter på 24cm
Vispa ägg och socker luftigt, ca 10 min på högsta hastighet. Smält under tiden smöret.
Blanda samman allt utom rabarbern med slickepott.
Häll upp i en smord springform och ha i rabarbern som du hackat i små tärningar. Sprid ut noga och tryck eventuellt ner rabarbern lite så inte allt hamnar på ytan.
Baka av på 175° i ca 45min
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk