Placeholder

Quinoa- och quornsallad med bönor och nötter

Ingredienser

4 portioner quinoa
300 g quornbitar
1 msk olja
2 klyftor vitlök
salt & peppar
150 g bistrosallad
250 g små tomater
1 st gurka
250 g sojabönor
1 st morot
1/2 dl hasselnötter
Citrondressing
1/2 dl olivolja
2 msk vitvinsvinäger
2 msk pressad citron
salt & peppar

Gör så här

Receptet är för 4 personer.

1. Koka quinoan efter anvisningarna på paketet.

2. Stek quornbitarna i olja och fint hackad vitlök. Salta och peppra.

3. Halvera tomaterna. Skär gurkan i småbitar och blanda med salladen.

4. Rör i bönor och riven morot. Strö över hasselnötter.

5. Blanda samtliga ingredienser till dressingen. Häll över salladen innan servering.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.