600 g torskfilé
3 dl vatten
0,5 fiskbuljongtärning
1 dl kaffegrädde
2 msk vetemjöl
salt
vitpeppar
1 liten finskuren purjolök
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Lägg torskfiléerna på ett ugnssäkert fat. Koka upp vattnet tillsammans med fiskbuljong. Slå buljongen över fisken, täck med aluminiumfolie och sjud fisken vit och fast ca 15 minuter.
3. Vispa samman fiskspad med grädde och mjöl i en kastrull. Koka upp under vispning, tillsätt purjo och krydda såsen.
4. Slå såsen över fisken och servera med t ex ris, grönsaker, apelsinskivor och persilja.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…