Placeholder

Punschparfait med rårörda hallon

Ingredienser

Punschparfait:
4 äggulor
4 msk socker
2 dl grädde
4 msk punsch

Rårörda hallon:
1 msk hackad mynta
4 dl hallon, färska eller frysta
0,5 dl socker

Gör så här

1. Vispa äggulor, socker och punsch till ett pösigt skum. Vispa grädden lätt och vänd ned i äggblandningen. Häll upp i portionsformar och frys.

2. Blanda hallon, socker och finhackad mynta. Låt stå i rumstemperatur och rör då och då tills sockret löst sig.

3. Värm ev de rårörda hallonen lätt och servera dem till parfaiten. Ta ut parfaiten ur frysen 20 - 30 minuter före servering för att den inte ska vara för hård.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr