Punschparfait:
4 äggulor
4 msk socker
2 dl grädde
4 msk punsch
Rårörda hallon:
1 msk hackad mynta
4 dl hallon, färska eller frysta
0,5 dl socker
1. Vispa äggulor, socker och punsch till ett pösigt skum. Vispa grädden lätt och vänd ned i äggblandningen. Häll upp i portionsformar och frys.
2. Blanda hallon, socker och finhackad mynta. Låt stå i rumstemperatur och rör då och då tills sockret löst sig.
3. Värm ev de rårörda hallonen lätt och servera dem till parfaiten. Ta ut parfaiten ur frysen 20 - 30 minuter före servering för att den inte ska vara för hård.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng