1,5 kg kokt kall potatis
3 dl tunnstrimlad purjolök
3 dl strimlad hackad ättiksgurka
eller 3 msk kapris
1 huvud isbergssallad
2 knippen rädisor
Sås:
1,5 dl gräddfil
1,5 dl lättmajonnäs
3 msk stark senap
1 msk riven pepparrot
eller efter smak
1. Rör ihop majonnässåsen och låt den stå kallt ca 30 minuter. Blanda med skivad potatis, purjolök och gurka eller kapris.
2. Ställ gärna salladen kallt några timmar. Servera den sedan upplagd i ny skål varvad med strimlad isbergssallad och skivade rädisor.
8 - 10 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar