Placeholder

Potatissallad med specialgod sås

Ingredienser

1,5 kg kokt kall potatis
3 dl tunnstrimlad purjolök
3 dl strimlad hackad ättiksgurka
eller 3 msk kapris
1 huvud isbergssallad
2 knippen rädisor

Sås:
1,5 dl gräddfil
1,5 dl lättmajonnäs
3 msk stark senap
1 msk riven pepparrot
eller efter smak

Gör så här

1. Rör ihop majonnässåsen och låt den stå kallt ca 30 minuter. Blanda med skivad potatis, purjolök och gurka eller kapris.

2. Ställ gärna salladen kallt några timmar. Servera den sedan upplagd i ny skål varvad med strimlad isbergssallad och skivade rädisor.

8 - 10 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.