900 g kokt potatis
1 msk paprikapulver
2 tsk spiskummin
2 krm cayennepeppar
3 msk hackad koriander eller persilja
3 st ägg
salt och peppar
Lite mjöl
olja
Mosa den kokta potatisen.
Blanda potatis, kryddor, koriander/persilja, ägg, salt och peppar i en stor skål. Mjöla händerna och forma potatisen till små plättar. Låt därefter vila plättarna i kylen ca 30 min.
Stek därefter plättarna i matolja till de är knapriga och gyllenbruna. Torka av med hushållspapper överflödig olja.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…