Placeholder

Potatiskaka med bacon

Ingredienser

8 medelstora potatisar
1 - 2 gula lökar
100 g bacon
1 tsk salt
vitpeppar
persilja

Gör så här

1. Skala potatisen och riv eller skär den i tunna skivor. Skala och hacka löken. Strimla baconet och fräs först upp det i en stekpanna tillsammans med löken. Lägg därefter i potatisen, krydda med salt och nymalen vitpeppar och låt alltsammans fräsa någon minut.

2. Lägg lock på stekpannan och låt potatiskakan långsamt steka tills den får färg på undersidan. Vänd den med hjälp av ett plant lock och låt den få stekskorpa också på andra sidan.

3. Servera den överströdd med finhackad persilja.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr