Placeholder

Polly och daimcheesecake

Ingredienser

1 burk kondenserad mjölk
4 dl vispgrädde
100g rumstempererad philadelphiaost
150g hakad Polly
3 hakade dubbeldaim
1,5 tsk vaniljsocker

Chokladganache
100g mörk choklad
2 dl vispgrädde
1 msk smör

Garnering
körsbär
hakad daim

Gör så här

Börja med att baka en kladkaka. Låt den svalna helt.
Vispa upp grädden och tillsätt den kondenserade mjölken, philadelphiaosten, vaniljsökret och den hakade pollyn och daimen. Vispa till en jämn smet.
Häll glassen i glassen i frysen och låt stå i minst 4 timmar.
Ta ut kladkakan och glassen från formarna
Ta fram en kastrull och smällt choklad, grädde och smör på låg värme. Låt chokladen svalna helt. Häll chokladen på cheesecaken. Dekorera med hakad daim och körsbär.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.