1 burk kondenserad mjölk
4 dl vispgrädde
100g rumstempererad philadelphiaost
150g hakad Polly
3 hakade dubbeldaim
1,5 tsk vaniljsocker
Chokladganache
100g mörk choklad
2 dl vispgrädde
1 msk smör
Garnering
körsbär
hakad daim
Börja med att baka en kladkaka. Låt den svalna helt.
Vispa upp grädden och tillsätt den kondenserade mjölken, philadelphiaosten, vaniljsökret och den hakade pollyn och daimen. Vispa till en jämn smet.
Häll glassen i glassen i frysen och låt stå i minst 4 timmar.
Ta ut kladkakan och glassen från formarna
Ta fram en kastrull och smällt choklad, grädde och smör på låg värme. Låt chokladen svalna helt. Häll chokladen på cheesecaken. Dekorera med hakad daim och körsbär.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…