200 g grovriven mandelmassa
100 g rumsvarmt smör
0,5 dl socker
2 ägg
0,5 dl plommonmarmelad
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Mixa mandelmassa, smör och socker. Mixa i ett ägg i taget. Rör ned marmeladen och därefter mjölet blandat med bakpulver.
3. Häll upp smeten i en form. Klyfta plommonen och stick ned dem i smeten. Grädda kakan ca 25 minuter. Låt svalna.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk