1 kg högrev skuret i grytbitar
smör
4 msk kalvfond
4 dl rödvin
2 msk kinesisk soya
1 lagerblad
2 hackade vitlöksklyftor
1 tsk timjan
1 gul lök i klyftor
1 purjolök i slantar
1 morot i slantar
200 g färska champinjoner
i bitar
2 pkt bacon i småbitar
4 dl grädde
2 msk vetemjöl
klippt persilja
1. Bryn köttet och lägg över i en stor stekgryta. Häll över vin, fond, soya, lagerblad, vitlök, timjan och gul lök. Låt puttra 1 - 2 timmar.
2. Stek svamp och bacon och lägg över i köttgrytan tillsammans med purjolök och morot. Red av med grädde och mjöl och låt puttra någon minut till.
3. Strö över klippt persilja vid serveringen.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng