Placeholder

Pestofilé

Ingredienser

1 kg fläskfilé
1 bit purjolök
ca 6 medelstora champinjoner
salt
peppar
2 msk röd pesto
2 msk tomatpuré
1 dl crème fraîche
2 - 3 dl grädde
1 tsk torkad basilika

Gör så här

1. Putsa och skiva köttet. Stek och krydda med salt och peppar. Strimla purjolöken och stek den litet lätt. Rensa och dela svampen i mindre bitar. Stek, salta och peppra. Lägg åt sidan.

2. Lägg kött och purjo i en kastrull tillsammans med tomatpuré, pesto, crème fraîche och grädde. Koka upp och låt koka ihop 5 - 10 minuter. Lägg i basilika och svamp och koka upp.

3. Servera med t ex tagliatelle och capresesallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr