Placeholder

Persiljekassler i ugn

Ingredienser

400 g kassler
2 - 3 dl grädde
1 dl riven ost
1 dl riven ädelost
0,5 - 1 dl hackad persilja
1 pressad vitlöksklyfta
vitpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skiva kasslern och lägg den i en smord, ugnssäker form. Riv ostarna, hacka persiljan och blanda med grädde, pressad vitlök och litet vitpeppar.

3. Häll såsen över kasslern och gratinera 15 - 20 minuter.

3 - 4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.