400 g kassler
2 - 3 dl grädde
1 dl riven ost
1 dl riven ädelost
0,5 - 1 dl hackad persilja
1 pressad vitlöksklyfta
vitpeppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skiva kasslern och lägg den i en smord, ugnssäker form. Riv ostarna, hacka persiljan och blanda med grädde, pressad vitlök och litet vitpeppar.
3. Häll såsen över kasslern och gratinera 15 - 20 minuter.
3 - 4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…