500 g nötfärs
500 g blandfärs
1 gul paprika
1 röd paprika
1 stor rödlök
2 ägg
2 msk hel kapris
salt
svartpeppar
smör + olivolja
1. Sätt ugnen på grill och lägg in paprikorna på galler högt upp. Vänd dem med jämna mellanrum tills skalet blivit svart. Ta ut dem.
2. Hacka rödlök och kapris fint. Ta försiktigt bort det brända skalet på paprikorna och ta bort kärnhus och kärnor. Hacka dem i småbitar.
3. Blanda färs, paprika, lök, kapris och ägg i en bunke till en jämn smet och smaka av med salt och peppar. Gör biffar som är ca 7 cm i diameter och ca 1 cm tjocka.
4. Stek dem i smör och en skvätt olivolja tills de blivit gyllenbruna och genomstekta.
5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…