400 g torskfilé
200 g haricots verts
0,25 purjolök
125 g Cantadou pepparrot
1 dl grädde
0,5 dl persilja
salt
citronpeppar
smör
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Börja med att smälta en rejäl klick smör i en kastrull. Tillsätt purjolök och haricots verts och bryn lätt. Lägg i botten på en ugnsfast form.
3. Salta och peppra fisken och lägg den på grönsaksbädden.
4. Blanda ost, grädde och persilja och häll över fisken. Grädda i ugnen 15 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng