Placeholder

Pasta med bacon och tomatsås

Ingredienser

4 portioner pasta
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
1 fp krossade tomater
2 msk tomatpuré
1 tsk socker
1 kruka oregano
1 pkt bacon

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisning. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs den i oljan tills den mjuknat.

2. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, socker, kryddor och skuren oregano. Koka på svag värme under lock 5 - 10 minuter.

3. Skär baconet i bitar, stek det och låt det rinna av.

4. Servera pastan med tomatsås, toppad med bacon, och sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.