50 g rumsvarmt smör
1,5 dl råsocker
2 ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
250 g Kesella 10%
Päronfyllning:
2 urkärnade, tärnade päron, 350 g
1 tsk malen ingefära
0,5 dl råsocker
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Vispa smör och socker pösigt med elvisp. Tillsätt äggen ett i taget under vispning. Tillsätt mjöl och bakpulver blandat samt Kesella och rör till en jämn smet.
3. Blanda päron, socker och ingefära och vänd sedan ned det i smeten. Fördela i små muffinsformar som ställts i en muffinsplåt. Grädda mitt i ugnen 15 - 20 minuter.
12 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng