Placeholder

Päronmuffins med ingefära

Ingredienser

50 g rumsvarmt smör
1,5 dl råsocker
2 ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
250 g Kesella 10%

Päronfyllning:
2 urkärnade, tärnade päron, 350 g
1 tsk malen ingefära
0,5 dl råsocker

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Vispa smör och socker pösigt med elvisp. Tillsätt äggen ett i taget under vispning. Tillsätt mjöl och bakpulver blandat samt Kesella och rör till en jämn smet.

3. Blanda päron, socker och ingefära och vänd sedan ned det i smeten. Fördela i små muffinsformar som ställts i en muffinsplåt. Grädda mitt i ugnen 15 - 20 minuter.

12 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr