Placeholder

Parmesanbiffar med krämig pasta

Ingredienser

Parmesanbiffar:
500 g blandfärs
1 dl finriven parmesanost
en liten nypa salt
1 krm peppar
1 ägg
0,5 dl grädde
smör eller olja till stekning

Krämig pasta:
4 portioner valfri pasta
2 dl crème fraîche
20 g färskost
100 g bladspenat
2 - 3 msk finhackad, färsk basilika
10 - 15 körsbärstomater
salt
peppar

Gör så här

1. Koka pastan. Blanda färsen med parmesan, salt och peppar. Bind ihop pastan med ägg och grädde. Forma till lagom stora biffar och stek på medelvärme tills de är genomstekta.

2. Under tiden, värm crème fraîche och färskost till en jämn smet. Tillsätt spenaten och låt den sjunka ihop.

3. Ta från värmen och blanda i basilika och halverade körsbärstomater.

4 Blanda röran med den nykokta pastan.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr