Placeholder

Paprikafylld lövbiff med stekt lök

Ingredienser

600 g lövbiff
1 msk fransk senap
1 inlagd grillad paprika
8 skivor lagrad ost
salt
peppar

Löksky:
2 stora gula lökar
smör till stekning
1 msk socker
salt
peppar
3 dl kraftig kalvbuljong

Gör så här

1. Lägg upp lövbiffarna på en skärbräda och bred senap på. Dela paprikan i bitar och fördela tillsammans med ost på ena halvan av köttet. Vik ihop, salta och peppra.

2. Skär löken i tunna skivor. Hetta upp en klick smör i en stekpanna och fräs löken tills den blir mjuk och genomskinlig.

3. Strö över socker, salta och peppra. Låt steka några minuter, häll på buljongen och låt koka 4 - 5 minuter. Häll över i en liten bunke och håll varmt.

4. Torka ur pannan och hetta upp en ny klick smör. Stek köttet på hög värme ca 1 minut. Vänd på köttet och stek ca 20 sekunder.

5. Servera med löksky, kokt potatis och gärna en sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr