2 fläskfiléer à ca 600 g
2 msk vetemjöl
1 tsk salt
1 krm paprikapulver
0,5 krm vitpeppar
2 msk smör
1 röd paprika
1 grön paprika
2 dl rödvin
1. Skär fläskfilén i skivor och panera dem i kryddat vetemjöl. Stek köttet väl i smör på bägge sidor.
2. Ansa paprikorna och strimla dem över köttet, slå på rödvinet och låt alltsammans puttra på svag värme under lock ca 10 minuter.
3. Servera med kokt potatis, ris eller pasta och en sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng