Placeholder

Paprikafilé

Ingredienser

2 fläskfiléer à ca 600 g
2 msk vetemjöl
1 tsk salt
1 krm paprikapulver
0,5 krm vitpeppar
2 msk smör
1 röd paprika
1 grön paprika
2 dl rödvin

Gör så här

1. Skär fläskfilén i skivor och panera dem i kryddat vetemjöl. Stek köttet väl i smör på bägge sidor.

2. Ansa paprikorna och strimla dem över köttet, slå på rödvinet och låt alltsammans puttra på svag värme under lock ca 10 minuter.

3. Servera med kokt potatis, ris eller pasta och en sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.