Ingredienser
600 g nötfärs
1 frp tacokrydda
1 dl vatten
2 msk tomatpuré
200 g nachochips
2 dl riven ost
salsa
Gör så här
Sätt ugnen på 200°.
Fräs köttfärsen i en stekpanna och låt den bli genomstekt. Häll ner tacokryddan, vatten och tomatpurén. Rör om och låt småkoka i 5-10 minuter.
Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Häll ut nachochipsen i en tunt, jämnt lager. Fördela köttfärsen över chipsen och strö över osten. Häll på lite salsa om du önskar mer smak.
Gratinera högt upp i ugnen i cirka 10 minuter, tills osten har smält och börjar få lite yta. Toppa med lite mer salsa innan servering
Gör sallad till
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…