700 g torskfilé
1 tsk salt
1 krm peppar
3 msk dijonsenap
2 msk finhackad färsk dill
eller 1 msk torkad
1 fänkålsstånd
1 msk smör
250 g små tomater
2 dl grädde
1 smulad fiskbuljongtärning
1 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Dela fisken och lägg den i en ugnsform. Salta och peppra. Bred på senap och strö över dill.
3. Strimla fänkålen och stek den mjuk i smör. Lägg fänkål och tomater runt fisken.
4. Blanda grädde med hackad buljongtärning och häll det i formen. Strö över riven ost och ställ i ugnen ca 25 minuter.
5. Garnera med färsk dill och servera med kokt potatis och gröna bönor.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng