Placeholder

Ostgratinerad fisk med tomat

Ingredienser

700 g torskfilé
1 tsk salt
1 krm peppar
3 msk dijonsenap
2 msk finhackad färsk dill
eller 1 msk torkad
1 fänkålsstånd
1 msk smör
250 g små tomater
2 dl grädde
1 smulad fiskbuljongtärning
1 dl riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Dela fisken och lägg den i en ugnsform. Salta och peppra. Bred på senap och strö över dill.

3. Strimla fänkålen och stek den mjuk i smör. Lägg fänkål och tomater runt fisken.

4. Blanda grädde med hackad buljongtärning och häll det i formen. Strö över riven ost och ställ i ugnen ca 25 minuter.

5. Garnera med färsk dill och servera med kokt potatis och gröna bönor.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.