1 hackad gul lök
1 msk smör
100 g skivade champinjoner
0,5 msk curry
1 msk vetemjöl
1 dl vatten
2 dl grädde
0,5 msk honung
70 g babyspenat
400 g torskfilé, fryst och tinad
1 tsk salt
0,5 tsk svartpeppar
2 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Bryn löken i smör under omrörning till fin färg. Tillsätt svamp och curry och stek några minuter till. Pudra över mjölet och rör om. Häll i vatten och grädde och honung och låt koka ihop till en jämn sås.
3. Lägg spenaten i botten på en ugnsform och lägg fisken ovanpå. Salta och peppra. Häll över såsen och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.
4. Servera med kokt potatis.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…