Placeholder

Ostgratinerad curryfisk

Ingredienser

1 hackad gul lök
1 msk smör
100 g skivade champinjoner
0,5 msk curry
1 msk vetemjöl
1 dl vatten
2 dl grädde
0,5 msk honung
70 g babyspenat
400 g torskfilé, fryst och tinad
1 tsk salt
0,5 tsk svartpeppar
2 dl riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Bryn löken i smör under omrörning till fin färg. Tillsätt svamp och curry och stek några minuter till. Pudra över mjölet och rör om. Häll i vatten och grädde och honung och låt koka ihop till en jämn sås.

3. Lägg spenaten i botten på en ugnsform och lägg fisken ovanpå. Salta och peppra. Häll över såsen och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.

4. Servera med kokt potatis.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.