1 gul lök
100 g champinjoner
0,5 - 1 msk curry
1 msk vetemjöl
1 dl vatten
2 dl grädde
0,5 - 1 msk honung
70 g babyspenat
0,5 purjolök
400 g tinat torskblock
salt
svartpeppar
riven ost
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Hacka löken och skiva svampen. Stek i smör i en panna och tillsätt curry. Låt steka några minuter. Fyll på med grädde och honung. Skaka ihop vatten och vetemjöl till en redning och häll i. Rör om, koka upp och låt tjockna.
3. Lägg spenat och skivad purjolök i en smord ugnsform och lägg torskblocket i mitten. Strö över salt och peppar. Häll såsen över fisken och toppa med riven ost. Sätt in i ugnen ca 30 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng