Placeholder

Ostgratinerad curryfisk

Ingredienser

1 gul lök
100 g champinjoner
0,5 - 1 msk curry
1 msk vetemjöl
1 dl vatten
2 dl grädde
0,5 - 1 msk honung
70 g babyspenat
0,5 purjolök
400 g tinat torskblock
salt
svartpeppar
riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Hacka löken och skiva svampen. Stek i smör i en panna och tillsätt curry. Låt steka några minuter. Fyll på med grädde och honung. Skaka ihop vatten och vetemjöl till en redning och häll i. Rör om, koka upp och låt tjockna.

3. Lägg spenat och skivad purjolök i en smord ugnsform och lägg torskblocket i mitten. Strö över salt och peppar. Häll såsen över fisken och toppa med riven ost. Sätt in i ugnen ca 30 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.