4 frukostkorvar
6 msk mjukost
1 tsk riven lök
1 msk senap
2 tomater
1. Sätt ugnen på 275 grader.
2. Rör ihop osten med lök och senap. Skåra korvarna djupt på längden. Fyll dem med ostmassan.
3. Skär tomaterna i tunna klyftor och stick ned dem djupt i fyllningen. Smöra lätt ett ugnssäkert fat och placera korvarna i detta.
4. Ställ in fatet i ugnen 8 - 10 minuter. Servera de ostfyllda korvarna med potatismos och rårivna morötter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng